Filters
Reset

کابل شیلد دار

کابل شیلد دار NYSLCY 2x0/75
قیمت: 152000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 2x0/25
قیمت: 108000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 2x0/5
قیمت: 127000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 2x1
قیمت: 186000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 2x1/5
قیمت: 249000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 2x2/5
قیمت: 333000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 3x0/5
قیمت: 173000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 3x0/75
قیمت: 223000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 3x1
قیمت: 258000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 3x1/5
قیمت: 337000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 3x2/5
قیمت: 518000 ریال
کابل شیلد دار NYSLCY 4x0/5
قیمت: 235000 ریال

کابل شیلد

در محیط‌های صنعتی و اداری امکان به‌وجود آمدن نویز و تداخل امواج الکتریکی بالاست. در عین حال انتقال اطلاعات در این‌گونه محیط‌ها که از طریق سیم و کابل صورت می‌گیرد، باید به‌صورت صحیح و دقیق باشد.

واضح است که سیم و کابل عادی در محیط‌های پرتنش نمی‌توانند این وظیفه را به خوبی انجام دهند. به همین خاطر کابل‌هایی به اسم «کابل شیلد دار» تولید می‌شوند که توان انتقال اطلاعات در انواع محیط‌ها را دارند.

کابل شیلد دار

کابل شیلدار

کابل شیلد دار نوعی کابل الکتریکی است که در آن رسانا و لایه عایق اطراف آن در یک یا چند سپر رسانا محصور شده‌اند. در واقع برخلاف سیم و کابل‌های معمولی که لایه بیرونی، یک عایق است، در کابل‌های شیلد دار، لایه بیرونی یک سپر (یا همان شیلد) است.

وجود سپر در کابل شیلد دار برای به‌حداقل‌رساندن تداخل الکترومغناطیسی (EMI) منتشر شده و دریافت شده توسط کابل است. در واقع کارکرد اصلی کابل و سیم شیلد دار، به حداقل رساندن نویز در محیط است.

انواع کابل شیلد دار

کابل شیلد دار با توجه به کاربرد و استفاده‌ای که دارد، در انواع مختلفی تولید می‌شود که در زیر به مهم‌ترین آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

انواع کابل شیلد دار

کابل شیلد دار افشان

کابل شیلد دار افشان انعطاف بسیار زیادی دارد و مخصوصا در تابلوهای فرمان مورد استفاده قرار می‌گیرد. مدل شیلد در کابل‌های افشان معمولا از مدل بافته شده‌ مسی قلع اندود است.

کابل شیلد دار مفتولی

انعطاف کابل‌های مفتولی از کابل‌های افشان کم‌تر است، اما در عین حال به خوبی جریان الکتریکی را از خود عبور می‌دهند و برای کاربردهای فشار قوی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

این کابل‌ها را با هدف جلوگیری از هدررفت انرژی برق و کنترل نوسانات، به یک لایه شیلد نیز مجهز می‌کنند که در مجموع کابل مفتولی شیلد دار را شکل می‌دهد.

کابل شیلد دار قدرت

کابل‌های قدرت حتما باید شیلد دار باشند. از این کابل‌ها معمولا در نیروگاه‌ها و برای روشنایی خیابان‌ها استفاده می‌شود. البته مقاومت بالای این کابل‌ها باعث می‌شود که در شرایط مختلفی مثل زیر زمین، فضای باز و درون آن نیز به کار آیند.

کابل فرمان شیلد دار

کابل فرمان شیلد دار یا همان کابل کنترل، برای انتقال سیگنال‌های آنالوگ و دیجیتال طراحی شده و در واقع نوعی کابل فشار ضعیف است. کابل‌های فشار ضعیف هم به شدت تحت تاثیر میدان‌های مزاحم قرار می‌گیرند.

و به همین خاطر برای جذب میدان‌های مغناطیسیِ مزاحم، معمولا از شیلد برای این کابل‌ها استفاده می‌شود.

کابل شیلد دار شبکه

از کابل شیلد دار شبکه در وسایلی استفاده می‌شود که وظیفه اصلی‌شان انتقال داده است. طبیعتا هرچه میزان نویز و امواج مزاحم برای انتقال داده بیشتر باشد، کیفیت نتیجه به‌دست‌آمده هم پایین خواهد بود (مثلا در بستر اینترنت).

همین رو برای افزایش سرعت و همچنین کیفیت انتقال داده‌ها، برای کابل‌های شبکه هم از شیلد استفاده می‌شود.

کابل شیلد دار صوتی

کابل صوتی برای انتقال امواج صوتی از نقطه‌ای به نقطه‌ی دیگر به کار می‌رود. به این ترتیب کارکرد شیلد در این نوع کابل قابل پیش‌بینی است.

این سپر به‌کار رفته در کابل‌های صوتی، سر و صدای مزاحم و نویز را در زمان انتقال امواج صوتی حذف می‌کند. وجود لایه‌ای از فویل آلومینیوم یا مس به صورت شیلد دار این انتقال را به بهترین شکل ممکن می‌کند.

کابل شیلد دار تلفن

کابل‌های شیلد دار تلفن نوعی کابل‌ مخابراتی هستند که اصولا لایه محافظ داخلی دارند و قادرند اطلاعات جاری در کابل را در برابر تداخلات الکتریکی و مغناطیسی، به درستی به مقصد برسانند.

در عین حال استفاده از شیلد برای انتقال سیگنال‌های آنالوگ و دیجیتال در کابل‌های تلفن کیفیت کار را دوچندان می‌کند.

کابل شیلد دار بافته

در این نوع کابل با پوشاندن هادی اصلی توسط رشته مس‌های بافته اطراف آن، از هادی اصلی انتقال دهنده‌ سیگنال محافظت می‌شود.

پوشش این کابل‌ها از 50 درصد تا حدود 97 درصد متغیر بوده و بازدهی آن بسیار کارآمد و مناسب است. البته کابل‌های شیلد دار بافته دو مشکل بزرگ هم دارند: یکی هزینه‌ بالای آن‌ها و دیگری انعطاف‌‌پذیری پایینی که دارند.

قیمت کابل شیلد دار

به‌طور کلی قیمت سیم و کابل با توجه به جنس هادی، ضخامت، کیفیت ساخت، سایز، برند تولیدکننده و مواردی از این دست تعیین می‌شود. کابل شیلد دار نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای آن‌که قیمت کابل شیلد دار را به‌دست آوریم، اول از همه باید به هادی آن و همچنین ضخامت و سایزش توجه کنیم.

قیمت کابل شیلد دار

اهمیت برند سازنده را نباید دست کم گرفت. طبیعتا هرچه برند سازنده معتبرتر و باسابقه‌تر باشد، مشتریان بیشتری دارد و قیمت‌هایش هم بالاتر خواهد بود.

برای آن‌که بتوانید قیمت کابل شیلد دار را که توسط هر یک از این برندها تولید شده‌اند، دریافت نمایید، می‌توانید با شماره 09122985308 تماس گرفته و با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

خرید کابل شیلد دار

ما در این صفحه انواع سیم و کابل شیلد دار را با بهترین قیمت و با تضمین اصلی بودن کالا عرضه می‌کنیم. از طریق یکتا لایت می‌توانید کابل شیلدار را از هر برندی که می‌خواهید سفارش دهید و با مناسب‌ترین قیمت نسبت به سایر فروشندگان، کالا را دریافت نمایید.

همچنین برای مشاوره پیش از خرید می‌توانید با کارشناسان ما با شماره 09128122145 تماس بگیرید تا اطلاعات دست اولی از قیمت روز انواع کابل شیلد دار، سایزبندی‌ها و ... دریافت نمایید.

کارشناسان ما آماده‌اند تا در انتخاب مناسب‌ترین کابل شما را یاری می‌کنند و با توجه به نیازتان بهترین کابل را به شما پیشنهاد دهند.

خرید تلفنی